Achtergrond

'Step by step progressive training'

Achtergrond

Hallo, mijn naam is Jason Loanjoe en ik ben Personal Trainer&Coach.

Ik ben oprichter van Efficient Steps. Hieronder lees je over mij als trainer.

 

Achtergrond

Als jongen keek ik veel films van Arnold Schwarzenegger en Jackie Chan.

In mijn tienerjaren raakte ik naast skateboarden en boeken lezen steeds meer geïnteresseerd in krachttraining. Mijn eerste dumbbells kreeg ik tijdens een verhuizing van een kennis. Ik begon met trainen in mijn slaapkamer. Toendertijd had ik beperkte middelen om kennis op te doen over krachttraining. Internet en Youtube waren nog geen standaard informatiebronnen. Jarenlang heb ik zelf moeten uitzoeken welke oefeningen en methodieken bij mij pastte. Mijn voordeel is dat het me creatief heeft gemaakt. Krachttraining doe ik al meer dan dertien jaar. Ik heb verschillende voedings- en trainingsschema's gehad. Trainen doe ik thuis, buiten en in de sportschool. De laatste jaren steek ik mijn energie in de principes van naturel bodybuilding. Naast het hebben van plezier is afwisseling voor mij heel belangrijk. Ik wil altijd resultaat zien en voelen. Inmiddels weet ik welke oefeningen en methodieken voor mij efficiënt zijn. Ik heb namelijk geleerd dat het vooral draait om efficiëntie en mentale focus. Deze twee begrippen laat ik altijd terugkomen in de trainingen die ik geef met Efficient Steps.

 

In het dagelijks leven beleef ik veel plezier in het sporten en het volgen van een gezonde levensstijl. Naast mijn onderneming Efficient Steps ben ik ook werkzaam bij Thuis Op Straat Zuiderpark in Rotterdam. Sinds de oprichting in 2009 houd ik me voornamelijk bezig met het sociaal beheer van Sportplaza Zuiderpark. Als medewerker van TOS heb ik de afgelopen jaren veel kennis opgedaan met het activeren en stimuleren van mensen op sportief gebied. In het sociaal- en maatschappelijk werk heb ik ervaring opgedaan op het gebied van omgaan met mensen van verschillende culturen en achtergronden.

 

Als assistent-leidinggevende bij TOS Zuiderpark heb ik in samenwerking met andere collega's de kans gekregen om Sportplaza Fitclub op te zetten. Dit initiatief is gestart om mensen in de omgeving de kans te bieden om fit te worden. Als instructeur geef ik bijvoorbeeld conditie-, crossfit/circuit-, kracht- en kickboxtraining.

 

Ook ben ik betrokken bij vele sportevenementen. Een aantal voorbeelden zijn: Ladies Street Soccer Tournament, Basketball Summer League, Streetplaza Cash or Crash (skateboarding), Airea (freerunning), New Years City Run (hardlopen) en Rotterdam Sport Op Maat Dag (diverse sporten voor mensen met een beperking).

Verder word ik regelmatig ingezet bij sportactiviteiten in samenwerking met scholen. Tijdens sportdagen geef ik regelmatig bootcamp aan jongeren. Het is een uitdaging om mensen te blijven motiveren om de focus erbij te houden. Ik ben altijd bezig om het beste uit mensen en het beste uit situaties te halen.

 

Copyright © 2017 - www.efficientsteps.nl - Jason Loanjoe - jason.loanjoe@efficientsteps.nl - All rights reserved